Meet the Team - Niels

Meet the Team - Niels

MEET THE TEAM!🚀

We stellen je graag voor aan Niels. Niels is binnen Animation Agency werkzaam als Motion Designer. Hierin is hij gespecialiseerd in het produceren van video, bewegende animaties en andere interactieve content in 2D.

Tijdens zijn opleiding Media en Vormgeving aan het Koning Willem I College heeft Niels een half jaar bij ons stage gelopen, waarna hij meteen bij Animation Agency in dienst is gekomen: ‘Sinds ik hier werk heb ik al onwijs veel nieuwe dingen mogen leren. Er is veel variatie in zowel de klanten, als in de projecten. Hierdoor leer ik steeds meer nieuwe technieken en krijg ik de ruimte om mijzelf te ontwikkelen.’

Een project waar Niels dan ook trots op is, is Krowd. Hij vindt de stijl van de animatie gaaf en het was een project waar hij zichzelf mee kon uitdagen.

In zijn vrije tijd speelt Niels gitaar en kan je hem blij maken met een goede film. Je kunt hem dan ook vaak in de bioscoop vinden. Daarnaast vindt Niels het gezellig om zijn vrienden te zien en samen met hen een potje te gamen. 🎮

Lees verder

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s animate your story.