Blogs

In onze blogs delen we je graag onze kennis over animatie  en zorgen we dat jij altijd up-to-date bent van de laatste ontwikkelingen.

Hoe wordt een animatie gemaakt? | Animation Agency

Hoe wordt een animatie gemaakt? (Stappenplan)

Een animatievideo is dé manier om jouw verhaal, instructie of proces simpel en visueel te maken. Maar hoe komt zo’n animatievideo tot stand? Dat leggen we je stap voor stap uit!

Soorten animatie: kenmerken & voordelen | Animation Agency

Soorten animaties

Eenvoudige animaties, realistische animaties, 2D, 3D; animaties zijn er in diverse smaken. De soorten animaties en de keuze qua uitwerking zijn zeer divers. De belangrijkste overeenkomst tussen alle animaties is dat ze complexe materie begrijpelijk maken.

Wat kost een animatiefilmpje laten maken? | Animation Agency

Wat kost een animatiefilmpje?

De kosten van een animatievideo liggen enorm uiteen. Dit komt simpelweg omdat er allerlei soorten en variabelen zijn die bepalend zijn voor de prijs. Het korte antwoord op deze vraag is daarom: de prijs van een animatievideo laten maken ligt tussen de €2.000 en €9.000.

Hoe maak je een animatie? Tips & tools | Animation Agency

Hoe maak je een animatie?

Wil je zelf een animatie maken? Leer het ‘spel’ om van niks, tot een verhaal, tot een volledige animatievideo te komen. Het is een proces waarbij creativiteit, een duidelijk verhaal en de juiste tools de sleutels tot succes vormen.