De kracht van animaties

Ons animatiebureau nabij Eindhoven creëert inspirerende videocontent en verbluffende animaties voor jouw doelgroep. Wij zetten krachtige visualisaties in om een blijvende indruk te maken. Bovendien adviseren we jou in het zo optimaal en succesvol mogelijk inzetten en verspreiden van de animatie.

Voordelen van ons animatiebureau in Eindhoven:

  • Volledig maatwerk en eindeloze mogelijkheden.

  • Gewerkt voor A-merken, zoals: TransIP, Engie, Taco Bell.

  • Persoonlijke aandacht en altijd bereikbaar.

  • Een creatief en zeer professioneel animatiebureau.

  • Meedenken, eerlijk advies en betrokken.

  • Animaties en illustraties van hoge kwaliteit.

Een selectie van ons meesterwerk

Klanten over animatiebureau Animation Agency

"Al 2 opdrachten door deze pro’s laten uitvoeren en het zal ook zeker niet de laatste zijn. Leuke mensen, professionele aanpak, top eindproduct."

Salvo Time Tracking Solutions

Ralf van de Ven

Eigenaar

"Ze weten exact wat een klant voor ogen heeft. Animation Agency heeft oog voor detail en voelen goed aan wat de wensen van de klant zijn om deze vervolgens te kunnen overtreffen. Top service!"

Pitcher

Bart Linders

Senior Visual Experience Designer

"Animation Agency weet de kwaliteit van iedere schakel in het proces goed te benutten op een vlotte manier, een fijne samenwerking tussen onze bedrijven wat mij betreft!"

Anglure

Luuk Looijen

Eigenaar

Ervaring met kleine en grote bedrijven

Wij zijn trots op de ruim 400 tevreden klanten die ons animatiebureau heeft bediend met een animatievideo. We hebben zowel ervaring in grote merken, zoals Taco Bell, Engie en TransIP, maar werken ook voor kleine bedrijven. Word tijdelijk onderdeel van ons team en geniet van het proces!