Wij zijn Animation Agency

Met onze inspirerende geanimeerde content zetten wij een pakkend verhaal neer. Hiermee raken wij jouw doelgroep. Verhalen blijven bij, ze inspireren en maken dat mensen met elkaar verhalen delen.

En dat is precies wat je wilt: je doelgroep moet over je praten. Dankzij het verhaal dat jij ze meegeeft, raken ze geïnformeerd, geïnspireerd, geëntertaind en ga zo maar door.

Animatie laten maken Animation Agency

Ons team

Ons sterke in-house team van specialisten zorgt ervoor dat we van elk project een succes maken.

We geloven in het doen waar je goed in bent, daarom passen we ons team aan met externe partijen wanneer nodig. Hierdoor zijn we stijlonafhankelijk en kunnen we altijd binnen de deadlines leveren.

Thibault

Founder

Thibault

Founder

Nathalie

Co-founder

Nathalie

Co-founder

Mitch

Video editor & Regie

Mitch

Video editor & Regie

Dick

3D Artist & Motion Design

Dick

3D Artist & Motion Design

Niels

Motion Designer

Niels

Motion Designer

Janneke

Communicatie specialist

Janneke

Communicatie specialist

Steyn

Intern

Steyn

Intern

Danielle

Intern

Danielle

Intern

Vacature

Bekijk onze vacatures

Vacature

Bekijk onze vacatures

Animatie laten maken Animation AgencyAnimatiestudio Animation AgencyAnimatiebureau Animation Agency

Let's animate you'r story!

Een animatie van jouw verhaal, instructie of proces? Kies voor hoge kwaliteit, creativiteit en impact.Het resultaat? Verbluffende, indrukwekkend en effectieve video content. Onze kracht? Persoonlijk, eerlijk en gedreven. Jouw animatie, wij maken het!

Blogs

Wanneer is animatie ontstaan?

Pratende bomen, dansende muizen en vliegende kinderen: alles kan ik een animatiefilm. Hoewel animatie de laatste jaren steeds meer opkomend is, bestaat animatie al honderden jaren. We nemen je mee in het ontstaan van animatie en de ontwikkeling hiervan.

Wat is het verschil tussen een 2D en 3D animatie?

Een animatie is een eenvoudige manier om je doelgroep te bereiken: het stelt jou in staat om je verhaal op een unieke manier over te brengen. ‘Animatie’ is nogal een containerbegrip. Je hebt ze namelijk in alle vormen en maten. In deze blog leggen we je uit wat het verschil is tussen een 2D en een 3D animatie en welke methode het beste past bij jouw boodschap.

Zes do’s and don’ts voor een goede animatie

Met een goede animatie kan je eenvoudig complexe materie vertalen aan je doelgroep. Maar hoe maak je nou een goede animatie? Wat moet je juist wel doen en wat kan je beter laten? Wij leggen het je uit!

Onze klanten

Wij mogen werken voor deze prachtige merken en zijn trots op het vertrouwen dat we van onze 500+ klanten hebben gekregen.

"Ze reageren snel, houden zich aan hun afspraken hebben een hele coole animatie voor ons gemaakt."

Joel Singling

Interlingo

-

Algemeen directeur

"Super ervaring. Fris, energiek en creatief, zo zou ik zowel Animation Agency als het resultaat omschrijven!"

Robert van Lierop

Prima Werk en Mens

-

Mede-eigenaar

"Werken regelmatig samen met Animation Agency, zeker een aanrader. Korte communicatie, komen afspraken na en leveren geweldig werk."

Tomas Nijssen

Webzies

-

Eigenaar

Let's animate your story!

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s animate your story.