Animatie laten maken Animation Agency

Vormen en soorten animatie video’s

Animation Agency is gespecialiseerd in het ontwikkelen van animaties. Het voordeel van een animatie laten maken is dan ook dat de mogelijkheden oneindig zijn. Bij Animation Agency kun je kiezen uit verschillende stijlen, vormen en soorten.

- 2D animatie: een animatie, die bestaat uit ‘platte’ illustraties. Er zit dus geen perspectief in de illustraties. De beweging in de video vindt enkel horizontaal of verticaal plaats.

- 3D animatie: een animatie inclusief diepte/perspectief. De video oogt realistischer, omdat je letterlijk en figuurlijk een extra dimensie aan de visualisatie toevoegt.

- Uitleganimatie: in deze animatie video ligt de focus op het uitleggen van bijvoorbeeld een product, dienst, proces, verhaal of instructie.

- Bedrijfsanimatie: inhoudelijk gericht op het bedrijf, ook mogelijk in combinatie met videobeelden.

- Technische animatie: dit type animatie richt zich op het uitlichten van technische en complexe materie of processen.

Voorbeelden van onze animaties

Benieuwd naar onze voorbeelden? Bekijk een aantal producties van animaties die we voor en met onze klanten hebben ontwikkeld:

NXTGEN Hightech

Next generation hightech equipment for the next generation

3D animatie laten maken

Zonneplan

Nexus Thuisbatterij

3D animatie laten maken

NEEV Watches

GMT

Animatiebedrijf in Amsterdam

WatchTower Security Solutions

Bedrijfsanimatie & Leadgeneratie

Uitleganimatie laten maken

KRN

Creating future proof sustainable resources

Bedrijfsanimatie laten maken

Montessori College

Onze visie

Uitleganimatie laten maken

SintLucas

MijnLucas Portaal

Animatie laten maken

VCN Verzekeringen

Wij zijn VCN

3D animatie laten maken

VGE

Partner in UV-C Solutions

3D animatie laten maken

JP.Cars

Marktleider op gebied van data science

Onze klanten

Wij mogen werken voor deze prachtige merken en zijn trots op het vertrouwen dat we van onze 500+ klanten hebben gekregen.

"Een prettige en professionele samenwerking! Fijne club met goede en snelle communicatie. Meedenkend en in staat onze feedback snel te verwerken. Dit samen heeft geresulteerd in een mooie animatie zoals wij hem voor ogen hadden."

Jaimy Matthijsse

KAW Architecten

-

Architect

"Soepele samenwerking en prachtig eindresultaat! Animation Agency weet zich snel in te leven in het bedrijf en de opdracht. Uitstekend werk en bedankt voor de samenwerking!"

Sten de Poppel

KMWE Toolmanagers

-

Online Marketeer

"Ze hebben aan weinig woorden genoeg om precies dát te maken wat wij in gedachte hebben. Kortom een professionele en enthousiaste partner!"

Martijn van Deursen

Unibouw

-

Business unit manager

De voordelen van Animation Agency?

Wil je een animatie laten maken? Animation Agency is hierin gespecialiseerd en helpt je in het effectief gebruiken van dit krachtige communicatiemiddel. We weten wat de aandacht trekt en hoe een animatie het beste kan worden opgebouwd. Wij nemen je mee in het gehele proces, dus jij denkt mee over het verhaal, de personages en de animatiestijl!

Wat je van ons als animatiebureau mag verwachten:

  • Persoonlijke aandacht, korte lijntjes en de meeste optimale service. Geen vraag is te gek en we kunnen snel schakelen.
  • Wij geven je advies over hoe je de animatie (commercieel) in kunt zetten.
  • Persoonlijke aandacht en service.
  • Betrokken, meedenken en eerlijk advies.
  • Animatie met visuals van zeer hoge kwaliteit.
  • Wij werken voor A-merken

Animatie video maken: wat is jouw verhaal?

Een animatie laten maken door onze animatiestudio biedt je veel voordelen. Zo kunnen wij vanuit onze positie als externe partij bewaken dat het verhaal duidelijk is. Ook matchen wij jouw ideeën en input met onze expertise en creativiteit om tot dat eindresultaat te komen met de ‘wow’ én ‘aha’-factor.

Wij kunnen al een effectieve en duidelijke animatie video maken van 60 tot 90 seconden. Laten we samen gaan werken aan een animatie waar jouw doelgroep geen genoeg van krijgt!

Contact

Vragen over een animatie laten maken of wil je een prijslijst/offerte aanvragen? Mail naar info@animation-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in.

Naam*

Achternaam*

Email*

Bedrijfsnaam

Je vraag of opmerking

Bedankt, we hebben hem ontvangen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je in de tussentijd niks te doen hebben, dan kan je altijd ons portfolio bekijken.
Oops! Er is iets fout gegaan! Stuur een mailtje naar hello@animation-agency.nl en dan kunnen wij je direct helpen.
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze Privacy Policy en Cookie Policy

Wat is een animatie?

De definitie van een animatie is: een video gemaakt van geïllustreerde beelden (met de hand of digitaal), die achter elkaar worden afgespeeld. Je zou bijvoorbeeld de Disney tekenfilms kunnen zien als een oude vorm van animatie. De digitalisering heeft animaties naar een hoger niveau getild.

Tegenwoordig laten veel bedrijven een animatie maken om een verhaal of proces visueel en begrijpelijk te presenteren. De kracht van animatie is dat visualisering en goede voice-over teksten een sterk samenspel vormen om duidelijk en concreet een boodschap of verhaal over te brengen.

Veelgestelde vragen over animaties maken

Het onderwerp animatievideo laten maken door een animatiebureau kan vragen met zich meebrengen. We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Vind je vraag hieronder.

Wat is de ideale duur van een animatievideo?

Wanneer kan ik mijn animatievideo ontvangen?

Wat kost een animatie laten maken?

Meer info over onze werkwijze naar een verbluffend animatiefilmpje? Neem contact op

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s create an awesome world together.