Meet the Team - Dick

MEET THE TEAM!🚀

Dick is als Animator afgestudeerd aan het Sint Lukas in Brussel (niet te verwarren met de andere🤪). Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal maanden bij ons stage gelopen en na zijn afstuderen besloot hij bij ons in dienst gekomen.

Als 3D artist en Motion Designer houdt hij zich bezig met het technische deel van animaties. Denk hierbij aan modelleren, texturen, belichten, animeren en renderen van 3D animaties.

Naast dat Dick graag tijd spendeert met zijn vrienden is hij leidinggevende bij de scouting, gaat hij regelmatig naar de sportschool en drumt hij bij een samba band. 🥁

Inmiddels heeft Dick ook een vast contract te pakken. Gefeliciteerd en op naar nog vele mooie jaren samenwerken!✨

- Volgende Update
No items found.

Nieuwe Reel 2023!

Het afgelopen jaar hebben wij aan een hoop gave projecten mogen werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Van scholen tot horlogemerken en van autobedrijven tot spelontwikkelaars: wij weten iedere boodschap te vertalen naar een pakkende animatie.

In onderstaande video hebben we al onze te gekke projecten samengevat in een reel. En we weten dat de ideale lengte van een reel rond de één minuut ligt, maar we hebben zoveel gaafs mogen maken dat we hij iets langer is geworden. 😉

Lees meer