Bedrijfsanimatie laten maken

Door middel van een bedrijfsanimatie leg je een ingewikkeld verhaal gemakkelijk uit. Een bedrijfsanimatie laten maken in jouw eigen stijl is dan ook een goede optie om op te vallen tussen concurrenten. Kortom, een animatie is een zeer krachtig middel.

Je denkt met ons mee bij de ontwikkeling van de personages, het verhaal en de stijl van de animatie. Wij helpen je om tot een bedrijfsfilm animatie te komen die de aandacht van jouw doelgroep trekt en natuurlijk duidelijk is. Ontdek de mogelijkheden!

Bedrijfsanimatie: van moeilijk naar makkelijk

Een animatie is een goede keuze, omdat beelden veel beter blijven hangen dan tekst. Kies je voor een bedrijfsanimatie laten maken, dan is het voordeel ook dat alles mogelijk is. Wij creëren alles wat jij wilt visualiseren. Dit kan in een type animatie naar keuze, zoals een 2D animatie of 3D animatie. Organisaties die wat complexer in elkaar zitten, kunnen ook een explanimation inzetten om hun bedrijfsstructuur uit te leggen.

De voordelen van een bedrijfsanimatie

 • Volledig op maat voor jouw organisatie.
 • Je bedrijf op de kaart zetten middels een unieke animatie, eventueel gecombineerd met videobeelden.
 • In een beknopte bedrijfsanimatie je boodschap volledig duidelijk maken.
 • Door middel van animatie kunnen we alles maken. Alles is mogelijk qua invulling en boodschap. We kunnen zelfs herkenbare elementen van je bedrijf in de bedrijfsanimatie verwerken. 
 • Samen bespreken we de doelen en wensen om tot een hoogstaand eindproduct te komen.

Trotse partners

Wij mogen werken voor deze prachtige merken en zijn trots op het vertrouwen dat we van onze 500+ klanten hebben gekregen.

Onze klanten

Animation Agency heeft ons geholpen aan een heel duidelijke, informatieve animatie. Ze hebben ons uitstekend begeleid in het proces om tot een goede animatie te komen.

Adviseur bewonerscommunicatie

Karina Scholten

KAW Architecten

"Ter ondersteuning van ons te lanceren bedrijf hadden wij een explainer-video nodig, enigszins kortdag - Waar veel bureau's de boot afhielden of de wereld vroegen nam Animation Agency ons direct onder de vleugel en hebben ons van A tot Z begeleid."

Co Founder / Managing partner

Steven van Heyningen

HoogWonen

"Professionele en gedreven club! Open voor creativiteit en snel in actie."

Founder & Content Marketeer

Ilona de Baar

That Inner Flame

Een selectie van ons meesterwerk

Bekijk ons werk

Waarom Animation Agency?

Onze animatiestudio Animation Agency is volledig gespecialiseerd in animaties. Wij weten wat wel en niet werkt, hoe je onderwerpen effectief visualiseert en hoe je de aandacht van de kijker vasthoudt. Kwaliteit en effectiviteit zijn leidend voor een bedrijfsanimatie.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Wij werken vanuit jouw doelen, wensen en voorkeuren. Echt alles mogelijk.
 • Persoonlijke benadering: wij zien de opdracht als een samenwerking en staan altijd voor je klaar.
 • Een betrokken en bevlogen team, dat meedenkt en eerlijk advies geeft op basis van expertise en ervaring. Ons doel is gelijk aan dat van jou, dus wij willen samen voor het beste resultaat gaan.
 • Een bedrijfsanimatie met treffende visualisaties.
 • Wij denken ook graag mee over het commercieel inzetten van de bedrijfsfilm animatie.
 • Een gedreven en jong team, dat pas genoegen neemt met een eindproduct van hoge kwaliteit.

Bedrijfsanimatie maken? Daag ons uit!

Wil je een bedrijfsanimatie laten maken en de kracht van animatie inzetten voor jouw organisatie? Wij helpen je om jouw verhaal op een originele en effectieve manier neer te zetten.

Door onze ideeën, creativiteit en expertise te combineren met jouw wensen komen we gegarandeerd tot een succesvolle bedrijfsanimatie. Wij zorgen voor een bedrijfsfilm animatie waar je doelgroep geen genoeg van krijgt.

Contact

Vragen over een 2D animatie laten maken of een prijslijst/offerte aanvragen? Geef ons een belletje of stuur een mailtje om verder te praten. Let's create an awesome world together.

Naam*

Achternaam*

Email*

Bedrijf

Je vraag of opmerking

Bedankt, we hebben hem ontvangen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je in de tussentijd niks te doen hebben, dan kan je altijd ons portfolio bekijken.
Oops! Er is iets fout gegaan! Stuur een mailtje naar hello@animation-agency.nl en dan kunnen wij je direct helpen.
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze Privacy Policy en Cookie Policy

De aantrekkingskracht van een bedrijfsanimatie

Een bedrijfsanimatie speelt in op het feit dat mensen hongerig zijn naar video content. Niet voor niets dat 8 op de 10 bedrijven video inzet. Een bedrijfsanimatie laten maken is een ideale oplossing om kort en bondig een compleet verhaal neer te zetten, dat voor iedereen begrijpelijk is.

Een ander voordeel van een bedrijfsanimatie is dat dit visuele visitekaartje in te zetten is voor uiteenlopende doeleinden, waar wij je uiteraard ook over zullen adviseren. Denk aan de inzet van video op je website, social media kanalen, online adverteren, events en campagnes.

Interesse in een animatie voor jouw bedrijf? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.
Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over animaties voor jouw bedrijf

Ons animatiebureau Animation Agency ziet dat er bepaalde vragen spelen onder bedrijven die overwegen een professionele bedrijfsanimatie te laten maken. Ze staan hieronder voor je op een rij.

Wat is jullie werkwijze voor een professionele bedrijfsanimatie?

Wij zien een bedrijfsanimatie als een co-creatie, dus dat betekent dat we je veelvuldig in het proces betrekken. Het begint allemaal met een briefing en strategische sessie, waar een eerste plan uit komt rollen. Daarna volgen een concept, de eerste versie van het script en de eerste illustraties.

Ben je hier blij mee, dan gaan we aan de tekentafel zitten voor een storyboard. We eindigen deze voorbereidende fase met het kiezen van een voice-over die past bij jouw bedrijf. Hebben we een go? Dan gaan onze motion designers aan de slag om de illustraties tot leven te wekken.

Wat kost een bedrijfsanimatie laten maken?

De kosten van een bedrijfsanimatie laten maken variëren. Dit is onder andere afhankelijk van de complexiteit van de video, de stijl van de animatie en de lengte. Qua variabelen is met name de lengte bij een animatie voor jouw bedrijf bepalend. Heb je geen idee? Wij kunnen je hierin ook adviseren.

Om je toch al wat duidelijkheid te scheppen over de prijzen, bieden we je de mogelijkheid om een vrijblijvende call van 10 minuten in te plannen. In die 10 minuten geven we je direct richtlijnen over de kosten van diverse type animaties die naar jouw smaak zijn en passen bij jouw doel.

Wat maakt een bedrijfsanimatie goed en effectief?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de inhoud van de video volledig is afgestemd op de doelgroep en het doel van de animatie voor jouw bedrijf. De insteek moet niet direct zijn ‘wat willen wij vertellen’, maar ‘wat is belangrijk en relevant voor de kijker’.

Verder is het van belang dat de opbouw en het verhaal van de animatie goed zijn, zodat de kijker geprikkeld blijft om te blijven hangen. Op dat gebied kunnen wij als Animation Agency natuurlijk putten uit onze ervaring. Tot slot is van belang dat de video professionaliteit uitstraalt. Wij staan voor je klaar.

Meer info over onze werkwijze of heb je interesse in een professionele bedrijfsanimatie?

Let's animate your story!

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s animate your story.