Onze succesvolle werkwijze.

Een animatievideo is dé manier om jouw verhaal, instructie of proces simpel en visueel te maken. Hiermee maak je een blijvende indruk, creëer je emotionele connecties en kan je jouw dienst of product eenvoudig uitleggen. Bij Animation Agency doen we er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen en gaan we door tot je 100% tevreden bent.

Tijdens het hele traject werken we nauw met je samen. Bij elke stap word je betrokken en is er de mogelijkheid om feedback te geven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Een selectie van ons meesterwerk

Benieuwd naar onze voorbeelden? Bekijk een aantal producties van animaties die we voor en met onze klanten hebben ontwikkeld:

Onze klanten

Prachtige merken die we hebben mogen opfleuren.

"Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn enthousiast en gaan meteen voor je aan de slag. Wij gaan hier zeker nog meerdere video’s laten maken."

Stagair Marketing Communicatie

Romy Oosterling

Ecobit

"Ze reageren snel, houden zich aan hun afspraken hebben een hele coole animatie voor ons gemaakt."

Algemeen directeur

Joel Singling

Interlingo

Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super.

Business owner

Rense Huijbers

Mendoza Containers

Let's create an awesome world together

Meet Animation Agency

Contact

Vragen over een animatie laten maken of wil je een prijslijst/offerte aanvragen? Mail naar hello@animation-agency.nl, bel 040 - 240 51 51 of vul het contactformulier in. 

Naam*

Achternaam*

Email*

Bedrijf

Je vraag of opmerking

Bedankt, we hebben hem ontvangen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je in de tussentijd niks te doen hebben, dan kan je altijd ons portfolio bekijken.
Oops! Er is iets fout gegaan! Stuur een mailtje naar hello@animation-agency.nl en dan kunnen wij je direct helpen.
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze Privacy Policy en Cookie Policy