HolyOne

Hybride en maatwerk applicaties

HolyOne ontwikkelt webapplicaties en websites op maat om (bedrijfsprocessen) te verbeteren. Voor een LinkedIn campagne gericht op branding mocht Animation Agency een bedrijfsanimatie ontwikkelen. In deze animatie ligt de focus op de webapplicatie diensten. Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hybride en maatwerk applicaties.

Klant:

HolyOne

Sector:

Software

Type productie:

Bedrijfsanimatie

Werkzaamheden

Van concept tot oplevering

De uitwerking

Bij een LinkedIn campagne is het belangrijk om zo snel mogelijk de aandacht van de kijker te trekken. Dit doen we door de pijn van de klant direct te benoemen: ze willen wel automatiseren, maar zijn bang dat het duur of lastig is en teveel tijd kost. Daarnaast hebben zij niet de juiste kennis in huis waardoor de overstap nog lastiger wordt. Hierdoor kan de kijker zich identificeren en is hij benieuwd naar de rest van het verhaal. Verder is het in een campagne belangrijk om de lengte van een animatie enigszins te beperken. In dit geval raadden wij HolyOne aan om te gaan voor ongeveer 40 seconden.

Voor de optimale merkbeleving maken we gebruik van de huisstijlkleuren van het bedrijf. Zo zijn er herkenbare gradients die we hebben overgenomen voor de illustraties. De simpele vormen zorgen voor een logisch verhaal waarin de kijker niet raakt afgeleid. Dankzij speelse elementen blijft het geheel laagdrempelig en prettig om naar te kijken en wordt de boodschap goed overgebracht. Het resultaat: een bedrijfsanimatie geschikt voor een LinkedIn campagne die in slechts enkele seconden uitlegt wat HolyOne voor haar doelgroep kan betekenen.

Productanimatie laten maken
No items found.
Terug naar overzicht
No items found.