HolyOne

Hybride en maatwerk applicaties

HolyOne ontwikkelt webapplicaties en websites op maat om (bedrijfsprocessen) te verbeteren. Voor een LinkedIn campagne gericht op branding mocht Animation Agency een bedrijfsanimatie ontwikkelen. In deze animatie ligt de focus op de webapplicatie diensten. Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hybride en maatwerk applicaties.

Klant:

HolyOne

Sector:

Software

Type productie:

Werkzaamheden

Van concept tot oplevering

Bij een LinkedIn campagne is het belangrijk om zo snel mogelijk de aandacht van de kijker te trekken. Dit doen we door de pijn van de klant direct te benoemen: ze willen wel automatiseren, maar zijn bang dat het duur of lastig is en teveel tijd kost. Daarnaast hebben zij niet de juiste kennis in huis waardoor de overstap nog lastiger wordt. Hierdoor kan de kijker zich identificeren en is hij benieuwd naar de rest van het verhaal. Verder is het in een campagne belangrijk om de lengte van een animatie enigszins te beperken. In dit geval raadden wij HolyOne aan om te gaan voor ongeveer 40 seconden.

Voor de optimale merkbeleving maken we gebruik van de huisstijlkleuren van het bedrijf. Zo zijn er herkenbare gradients die we hebben overgenomen voor de illustraties. De simpele vormen zorgen voor een logisch verhaal waarin de kijker niet raakt afgeleid. Dankzij speelse elementen blijft het geheel laagdrempelig en prettig om naar te kijken en wordt de boodschap goed overgebracht. Het resultaat: een bedrijfsanimatie geschikt voor een LinkedIn campagne die in slechts enkele seconden uitlegt wat HolyOne voor haar doelgroep kan betekenen.

De uitwerking

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

No items found.
No items found.
No items found.