Ecobit - AFAS Motor

Animatie laten maken

AFAS Motor

Ecobit heeft Animation Agency de opdracht gegeven aan de slag te gaan met een animatie voor haar dienst Ecobit AFAS Motor. Deze applicatie zorgt er voor dat AFAS gebruikers de gegevens in Profit automatisch kunnen bewerken. De gevraagde animatie is een laatste trigger voor websitebezoekers om contact op te nemen. Zo komt de animatie terecht op de eigen website, maar ook op de partnerpagina van AFAS. Omdat de doelgroep al redelijk specifiek is en weet hoe AFAS werkt, gaan we dieper in op de functionaliteiten van de AFAS Motor. Hierdoor wordt de applicatie goed op de kaart gezet bij de doelgroep.

De doelgroep van de AFAS Motor heeft een probleem: ze wil gegevens aanpassen, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn. Daarom benadrukken we dit probleem direct aan de start van de animatie. We grijpen de aandacht en lichten de oplossing toe: met de Ecobit AFAS Motor kun je alles wat niet kan met AFAS alsnog.

In de animatie maken we gebruik van een karakter (de gebruiker) die met ronde, vriendelijke vormen door de oneindig veel mogelijkheden wordt geleid. Een sterke, visuele identiteit was nog niet beschikbaar, dus we hebben het Ecobit logo als basis gebruikt. Hierdoor konden we gemakkelijk een doorontwikkeling maken. Deze stijl maakt het mogelijk om als rode draad in de animatie uit te gaan van een vloeiend lijnenspel. Hierdoor nemen we de kijker eenvoudig mee.

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s create an awesome world together.