Embora

Gateway

Het verhaal van Embora was helder: AFAS is een hartstikke nuttig programma. Je hebt alle administratieve informatie van een organisatie binnen handbereik. Echter is de hoeveelheid data duizelingwekkend. Je hebt heel veel gegevens, maar hoe vind je de juiste gegevens? Dat is waar veel bedrijven mee worstelen. Embora ondersteunt deze bedrijven en helpt hen de benodigde data op een goede en veilige manier uit AFAS te halen.

Wij mochten Embora helpen om het verhaal over te brengen op haar doelgroep.

Klant:

Embora

Sector:

Financieel en HR

Type productie:

Werkzaamheden

Concept tot oplevering

Hoe draag je het bijzondere verhaal van Embora uit? Een 2D animatie laten maken was in dit geval de juiste keuze omdat je hiermee ieder verhaal op een duidelijke en aantrekkelijke manier onder de aandacht kunt brengen. 

Het verhaal konden we gemakkelijk koppelen aan de metafoor van de goudzoeker (immers: er is een goudmijn aan data beschikbaar in AFAS). Deze metafoor maakt het nog makkelijker om de boodschap over te brengen. Daarnaast geven de kleurrijke illustraties een positief gevoel aan de kijker. Dankzij deze verfrissende 2D animatie kan Embora haar dienstverlening op een heldere manier promoten. Zo heeft deze technische animatie z'n doel bereikt.

No items found.
No items found.

"Super fijne club om mee samen te werken. Levert op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt (gaat) zet(ten). Aanrader!"

Eigenaar / Senior Consultant

Ted Jansen

Embora Groep