STEK - Uitleganimaties

Animatie bedrijf Eindhoven

Toekomstgerichte Certificering

Externe partners

STEK is dé onafhankelijke partner in koude/klimaattechniek en warmtepompen. Ze zijn door de overheid aangewezen als exameninstelling van persoonscertificaten voor koeltechnisch vakmensen. Daarnaast zorgen ze voor STEK-bedrijfscertificaten. Dat houdt in dat bedrijven een certificaat kunnen halen, waardoor deze bedrijven voor lopen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. En daar komt nogal wat bij kijken.

Maar hoe kan STEK dit verhaal nou eenvoudig vertellen aan hun doelgroep? Met een animatie natuurlijk! In samenwerking met STEK hebben we maar liefst zes animatievideo’s ontwikkeld waarin belangrijke onderwerpen duidelijk worden toegelicht. Zo hebben we drie animaties gemaakt over de persoonscertificatie’s en drie animaties over de bedrijfscertificatie’s.

Het resultaat? Zes duidelijke en hoge kwaliteit animaties! In alle animaties is gebruik gemaakt van dezelfde animatiestijl en terugkerende illustraties. Hierdoor wordt er een geheel gecreëerd in alle video’s. Daarnaast is er wel een onderscheid gemaakt in de animatie voor persoonscertificatie en bedrijfscertificatie door andere karakters en voice-over te gebruiken.

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s create an awesome world together.