Bekkers Autoschade - Veiligheid

Veiligheid

Bekkers Autoschade Groep is een begrip op het gebied van schadeherstel. Dit komt niet door de prijs, maar de manier waarop schade hersteld wordt. Een auto is na reparatie bij Bekkers weer écht veilig. Matig schadeherstel komt bij het bedrijf niet voor. Bekkers investeert in haar mensen door middel van opleidingen en investeert in de toekomst. Daarnaast is Bekkers hét schadeherstelbedrijf dat werkt voor alle A-merken auto’s. Om in te zetten op brand awareness en bovenstaand kenbaar te maken aan de buitenwereld, werd Animation Agency benaderd.

Uit onze gesprekken kwam naar voren dat de wens was om twee verschillende 2D animaties te ontwikkelen. Een animatie is gericht op veiligheid en de ander richt zich op opdrachtgevers. Schadeherstel aan auto’s draait om veiligheid op de weg. Het dient niet te draaien om geld: we hebben er allemaal baat bij als het op de weg een stuk veiliger wordt.

De algehele animatiestijl is helder, simpel maar toch krachtig. Hiermee vertellen wij het verhaal op een duidelijke en serieuze manier. De combinatie van helder taalgebruik met versimpelde visuals maken de algehele boodschap gemakkelijk te begrijpen.

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s create an awesome world together.