De Vloeren Dokters - Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimatie laten maken

Eerste hulp bij vloerenschade

Eerste hulp bij vloerenschade

De Vloeren Dokters heeft Animation Agency benaderd voor een bedrijfsanimatie. Het bedrijf wilde graag op een eigen, originele en enthousiasmerende manier haar doelgroep aanspreken. De Vloeren Dokters heeft de animatievideo laten maken om onder andere in te zetten op diverse online kanalen.

Uit de animatie moet blijken dat De Vloeren Dokters echte vakidioten zijn met een grote passie voor vloeren. Het bedrijf ontzorgt haar klanten van A tot Z en gaat daarbij ambachtelijk te werk. Het maakt niet uit met wat voor vraag de klant bij hen terecht komt; het bedrijf blaast nieuw leven in iedere goede vloer.

Een succesvolle bedrijfsanimatie

Om de aandacht op een originele wijze te trekken, vertellen we het verhaal van De Vloeren Dokters op een enigszins komische wijze. Hiervoor illustreren wij de eigenaar als Vloeren Dokter in de animatie. Dankzij zijn wondermiddeltjes tovert hij iedere vloer weer terug naar de perfecte staat. Kwaliteit staat voorop. Daarnaast bezit het bedrijf een ‘ambulance’ welke wij als herkenbaar element mee konden nemen in de illustraties. Deze humoristische manier van communicatie past perfect bij het bedrijf, zonder dat het afbreuk doet aan de expertise.

Qua visuals konden we inspiratie halen uit de huidige huisstijldragers. De huisstijl is speels en bevat al enkele visuele elementen. Hierdoor konden we een passende stijl ontwikkelen welke perfect aansluit op de bestaande communicatie. Het resultaat is een succesvolle animatie passend bij het bedrijf die op verschillende kanalen in te zetten is.

Oneindige mogelijkheden?

Bij animatiebedrijf Animation Agency maken we op het gebied van animatie alles mogelijk. Sta je te springen om samen met ons aan de slag te gaan met een verbluffende animatie? Geef ons een belletje of mail ons en we praten er verder over. Let’s create an awesome world together.