TransIP

Animatie campagne

TransIP is een domeinnaamregistratie- en webhostingbedrijf. Het bedrijf biedt alle tools om van idee een succes te maken. Om deze tools toe te lichten, ontstond de vraag naar een animatievideo. Daarnaast wilde TransIP haar Controlepaneel beter op de kaart zetten. Daarom benaderde zij Animation Agency voor de productie van twee animaties.

Wij gingen aan de slag met 2D animatie omdat dit het beste aansluit bij de huisstijl van TransIP. De strakke visuals zijn daardoor ook geschikt voor hergebruik. Het lijnenspel zorgt voor een vlotte doorloop van het verhaal in de animaties. Hierdoor blijft de kijker tot de laatste seconde geboeid. Naast deze volledige animaties mochten wij ook verschillende pre-rolls voor online advertising verzorgen. Deze werden ingezet voor YouTube.

Als klap op de vuurpijl mag Animation Agency na deze succesvolle samenwerking prefferred suppleer van team.blue, de moederorganisatie van TransIP, noemen.


No items found.


No items found.


"I loved working with Animation Agency. They provided excellent animations, understood our brand from the start, and were also a joy to work with."

B2B Marketing Director

Dana Connor

TransIP