Maak indruk met animatie

Vanuit onze animatiestudio in Amsterdam werken we dagelijks aan inspirerende videocontent. We zetten de kracht van beeld en illustraties in om een onderwerp helder over te brengen. Ons doel is een animatie maken die een genot is voor het oog en het verhaal goed overbrengt.

Daarom ons animatiebureau Amsterdam:

  • Gevestigd in de Randstad, dus snel schakelen of fysiek meeten is goed mogelijk.

  • Oneindig veel mogelijk qua creaties, hoge kwaliteit en altijd volledig maatwerk.

  • Portfolio vol met A-merken, denk aan: TransIP, Samsung, Vogels Products, Engie, Taco Bell.

  • Persoonlijk contact en één contactpersoon.

  • Professioneel en creatief animatiebureau met veel ervaring.

  • Eerlijk, betrokken, denken met je mee.

Animatievormen passend bij je doel

Het voordeel van een animatievideo laten maken, is dat elke stijl en vorm mogelijk zijn. Je bent niet afhankelijk van bepaalde fotografie. Bovendien kan letterlijk alles, dankzij de vrijheid die illustraties en animaties bieden. Daag ons gerust uit met jouw wensen en ideeën. 

2D animatie

Kies voor een 2D animatie wanneer je je verhaal duidelijk, maar vooral eenvoudig wilt verpakken. Onze animatiestudio in Amsterdam en jouw input, vormen dan samen een krachtige animatie die blijft hangen.

Meer over 2D animaties

3D animatie

Met een 3D animatie ga je voor een ‘gelikte’ animatievorm, omdat 3D zorgt voor een meer realistische animatie dankzij de kwalitatieve 3D visuals. 3D kan ook helpen om onderwerpen die moeilijk in beeld te vangen zijn duidelijk en effectief visueel te maken.

Meer over 3D animaties

Bedrijfsanimatie

Verrassende en heldere animaties voor jouw organisatie, verpakt in een animatie, die duidelijk en visueel sterk is. We nemen je vanuit ons animatiebureau in Amsterdam tijdens het gehele traject bij de hand. Zo maken we samen een feestje van het creëren van jullie animatie.

Meer over bedrijfsanimaties

Uitleganimatie

Een uitleganimatie is een goede keuze indien je complexe informatie of een instructie helder wilt communiceren. De sterke combinatie van visuals en goede teksten zorgen voor een duidelijk verhaal.

Meer over uitleganimaties

Technische animatie

Technische onderwerpen lenen zich al helemaal goed voor animaties. Het samenspel van illustraties en bewegend beeld maken dat complexe en technische materie eenvoudig en begrijpelijk overgebracht kan worden.

Meer over technische animaties

Voorbeelden van ons werk

This is the default text value

Klanten over
animatiebureau Animation Agency

"Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct. Animation Agency heeft de presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. Ze wisten het helder en met simpele taal uit te leggen."

Over / Head of Business Development

Nick Hegeman

SyncBee

"Super fijne club om mee samen te werken. Levert op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt (gaat) zet(ten). Aanrader!"

Eigenaar / Senior Consultant

Ted Jansen

Embora Groep

"Werken regelmatig samen met Animation Agency, zeker een aanrader. Korte communicatie, komen afspraken na en leveren geweldig werk."

Eigenaar

Tomas Nijssen

Webzies

Animatiestudio voor kleine en grote bedrijven

Onze animatiestudio Amsterdam is er voor grote en kleine bedrijven. Van Taco Bell tot BMW tot start-up. We zijn trots op onze ruim 400 tevreden klanten. Word ook tijdelijk onderdeel van ons animatiestudio Amsterdam en geniet van het proces tot jouw animatie! 

This is the default text value

Verbluffende animaties

Bij onze animatiestudio is letterlijk alles mogelijk. Je mag ons best uitdagen. Een verbluffende animatie maken we samen! Naast de hoge kwaliteit animatie die we leveren, zien we het ook als onze taak om je te adviseren hoe je de animatie het beste kunt verspreiden. Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een brainstorm of neem contact op. Let’s create an awesome world together.

Contact

Vragen over een animatie laten maken of wil je een prijslijst/offerte aanvragen? Mail naar hello@animation-agency.nl, bel 020 244 65 50 of vul het contactformulier in. 

Naam*

Achternaam*

Email*

Bedrijf

Je vraag of opmerking

Bedankt, we hebben hem ontvangen en komen zo snel mogelijk bij je terug. Mocht je in de tussentijd niks te doen hebben, dan kan je altijd ons portfolio bekijken.
Oops! Er is iets fout gegaan! Stuur een mailtje naar hello@animation-agency.nl en dan kunnen wij je direct helpen.
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met onze Privacy Policy en Cookie Policy

Ontdek de mogelijkheden.

Meer info over onze werkwijze naar een verbluffend animatiefilmpje? Neem contact op.