Werk: RefNat4LIFE - RACHP Technicians

Werk

February 27, 2022

Werk: RefNat4LIFE - RACHP Technicians

Als een klant bij ons een vraag neerlegt, kijken we niet alleen naar wat hun wens is, maar ook wat de beste manier is om hun doelen te realiseren.

In het geval van RefNat4LIFE was het belangrijk dat installateurs van koelingssystemen, airconditioning en warmtepompen leads werden, die naar de website worden gestuurd om zich gratis aan te melden voor webinars. De campagne kreeg twee grote peilers: ten eerste maakten we animaties, en ten tweede gingen we de campagne uitrollen op LinkedIn.

We kozen voor een animatie omdat er veel informatie op een makkelijke manier overgebracht moest worden. De klimaatcrisis, wettelijke voorschriften en rijzende energiekosten maken het lastig voor installateurs om te beste koelingssystemen aan te bieden. De keuze is letterlijk reuze! 

We presenteerden in de animatie niet alleen het probleem, maar ook de oplossing: meld je aan voor de webinars van RefNat4LIFE. De doelgroep kan namelijk gratis webinars of opgenomen sessies bekijken op RefNat4LIFE.eu. Zo houden ze hun kennis op peil, maar zien ze ook hoe het nóg beter kan. 

De campagne uitrollen op LinkedIn was een succes: door de campagne volledig tailormade te maken voor LinkedIn werd de doelgroep goed bereikt en zijn er vele leads gegenereerd.

No items found.
- Volgende Update

Nieuwe klant

Hurks kiest opnieuw voor Animation Agency

🚦RECURRING CLIENT🚦

Na twee eerdere succesvolle campagnes met animaties te hebben gedaan, keert Hurks wederom terug voor een derde! Voor de upcoming campaign mag Animation Agency het concept ‘DaVinci Green’ onder de loep nemen met een explainer🏠🏬🏘.

Benieuwd hoe dat er uit gaat zien? Stay tuned!

Lees meer