Werk: RefNat4LIFE - RACHP Technicians

Werk

February 27, 2022

Werk: RefNat4LIFE - RACHP Technicians

Als een klant bij ons een vraag neerlegt, kijken we niet alleen naar wat hun wens is, maar ook wat de beste manier is om hun doelen te realiseren.

In het geval van RefNat4LIFE was het belangrijk dat installateurs van koelingssystemen, airconditioning en warmtepompen leads werden, die naar de website worden gestuurd om zich gratis aan te melden voor webinars. De campagne kreeg twee grote peilers: ten eerste maakten we animaties, en ten tweede gingen we de campagne uitrollen op LinkedIn.

We kozen voor een animatie omdat er veel informatie op een makkelijke manier overgebracht moest worden. De klimaatcrisis, wettelijke voorschriften en rijzende energiekosten maken het lastig voor installateurs om te beste koelingssystemen aan te bieden. De keuze is letterlijk reuze! 

We presenteerden in de animatie niet alleen het probleem, maar ook de oplossing: meld je aan voor de webinars van RefNat4LIFE. De doelgroep kan namelijk gratis webinars of opgenomen sessies bekijken op RefNat4LIFE.eu. Zo houden ze hun kennis op peil, maar zien ze ook hoe het nóg beter kan. 

De campagne uitrollen op LinkedIn was een succes: door de campagne volledig tailormade te maken voor LinkedIn werd de doelgroep goed bereikt en zijn er vele leads gegenereerd.

- Volgende Update
No items found.

Nieuwe vestiging in Amsterdam! ❌❌❌

Animation Agency opent een extra vesting in Amsterdam!
❌❌❌

Met het toenemende aantal klanten in de randstad is het voor Animation Agency een logische stap om een nieuwe vestiging in Amsterdam te openen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn en werken we hard aan onze ambitieuze doelen om te groeien.

Je kan ons vanaf eind dit jaar dus ook vinden in Amsterdam, maar onze Brabantse mentaliteit nemen we gewoon mee! 🤩

Lees meer