Onze werkwijze

Een animatievideo is dé manier om jouw verhaal, instructie of proces simpel en visueel te maken. Hiermee maak je een blijvende indruk, creëer je emotionele connecties en kan je jouw dienst of product eenvoudig uitleggen.

Bij Animation Agency doen we er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen en gaan we door tot je 100% tevreden bent.

Animatie laten maken Animation Agency

Ons traject

Tijdens het hele traject werken we nauw met je samen. Bij elke stap word je betrokken en is er de mogelijkheid om feedback te geven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

De kracht van animatiebedrijf Animation Agency

  • Strategische sessie
  • Creatief concept
  • Storyboard
  • Animatic
  • VoiceOver
  • Animeren
  • Sound design
  • Oplevering & videomarketing

1. Strategische sessie

Het traject begint met een strategische sessie. We gaan samen aan tafel zitten om de vraag achter de vraag te vinden. Aan de hand van de sessie bepalen we onder andere wat het doel van de animatie is, welke boodschap er over gebracht moet worden aan de doelgroep en via welke kanalen de animaties verspreid zullen worden. Alles om jou explainer of animatiecampagne tot een succes te maken.

De voordelen van Animation Agency?

Wil je een animatie laten maken? Animation Agency is hierin gespecialiseerd en helpt je in het effectief gebruiken van dit krachtige communicatiemiddel. We weten wat de aandacht trekt en hoe een animatie het beste kan worden opgebouwd. Wij nemen je mee in het gehele proces, dus jij denkt mee over het verhaal, de personages en de animatiestijl!

Animatie laten maken Animation Agency

4. Animatic

Om jou een beeld te geven van de animatie maken we een animatic. Een animatic is het storyboard gecombineerd met een computer gegenereerde voiceover en simpele camerabewegingen. Samen met een eerste aanzet van de muziekkeuze krijg je een perfect beeld van de timing en het gevoel van de animatie.

Animatie laten maken Animation Agency

Let's animate your story!

Met een animatie kan jij succesvol jouw doelen behalen, mits de animatie terecht komt bij de juiste doelgroep. Samen met online-marketeers zorgen wij ervoor dat de animatie naar jouw doelgroep gepusht wordt en jij het maximale haalt uit je animatie.