World Class Maintenance kiest voor Animation Agency!

Soms wil je gewoon meteen van de daken schreeuwen dat je een nieuwe klant hebt… ook al mag je nog niks verklappen over de inhoud. Zo ook nu, want we mogen aan de slag voor World Class Maintenance! WCM is hét netwerk voor smart maintenance is Nederland en gooit met hoge ogen: ze willen 100% voorspelbaar onderhoud in de Nederlandse industrie. Een stevige ambitie, en één waar wij trots op zijn om aan te mogen bijdragen.

Animation Agency gaat maar liefst drie animaties voor World Class Maintenance maken omtrent een groots evenement dat ze gaan opzetten. (Nu verklappen we het tóch een beetje, maar goed)

Aan de slag!

- Volgende Update
No items found.

Nieuwe Reel 2023!

Het afgelopen jaar hebben wij aan een hoop gave projecten mogen werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Van scholen tot horlogemerken en van autobedrijven tot spelontwikkelaars: wij weten iedere boodschap te vertalen naar een pakkende animatie.

In onderstaande video hebben we al onze te gekke projecten samengevat in een reel. En we weten dat de ideale lengte van een reel rond de één minuut ligt, maar we hebben zoveel gaafs mogen maken dat we hij iets langer is geworden. 😉

Lees meer