Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van Animation Agency vinden? Bekijk hieronder de ervaringen van bedrijven die jou voorgingen!

Kingwrapz

"De communicatie was perfect. Kwam altijd met ideeën en oplossingen voor onze problemen."

Furkan Gocurucu

Owner

SyncBee

"Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct. Animation Agency heeft de presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. Ze wisten het helder en met simpele taal uit te leggen."

Nick Hegeman

Over / Head of Business Development

Boston Bay Bulls

"Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service."

Gianni Amato

Founder

Embora Groep

"Super fijne club om mee samen te werken. Levert op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt (gaat) zet(ten). Aanrader!"

Ted Jansen

Eigenaar / Senior Consultant

Mendoza Containers

"Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super."

Rense Huijbers

Business owner

Webzies

"Werken regelmatig samen met Animation Agency, zeker een aanrader. Korte communicatie, komen afspraken na en leveren geweldig werk."

Tomas Nijssen

Eigenaar

TransIP

"I loved working with Animation Agency. They provided excellent animations, understood our brand from the start, and were also a joy to work with."

Dana Connor

B2B Marketing Director

KMWE Toolmanagers

"Soepele samenwerking en prachtig eindresultaat! Animation Agency weet zich snel in te leven in het bedrijf en de opdracht. Uitstekend werk en bedankt voor de samenwerking!"

Sten de Poppel

Online Marketeer

Airportdeal BV

"Fijne club om mee samen te werken, hoge kwaliteit producties, snel schakelen en nooit te beroerd om een stap extra te doen! Aanrader!"

Bram Lansman

Eigenaar

De Vloeren Dokters

"Goed geluisterd naar onze klanten wens en daaruit is een prachtige animatie ontstaan. Wij raden een ieder dit jonge en enthousiaste team aan!"

Jelle Engels

Algemeen Directeur

Foneday

"Ze werken met veel passie en denken om maatwerk te leveren wat past binnen de visie van jouw organisatie."

Mustafa Asfar

Managing Director

Smardly

"Ultieme vertaalslag van behoefte naar video. Het on boarding process was spot on. Het eindresultaat was geweldig!"

Ronald Huijgen

Co-Founder

Quarterback

"Heldere communicatie, strakke briefings en altijd een geweldig creatief eindresultaat. Animation Agency is onze match voor animaties van top kwaliteit!"

Danny Siebers

Owner

Pitcher

"Ze weten exact wat een klant voor ogen heeft. Animation Agency heeft oog voor detail en voelen goed aan wat de wensen van de klant zijn om deze vervolgens te kunnen overtreffen. Top service!"

Bart Linders

Senior Visual Experience Designer

Webzies

"Samen met Animation Agency hebben wij een animatie campagne gemaakt voor Hurks. Het eindresultaat is top en de eerste leads zijn al binnen via de online campagne."

Ralph van Essen

Eigeneaar / Online marketeer

Ecobit

"Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn enthousiast en gaan meteen voor je aan de slag. Wij gaan hier zeker nog meerdere video’s laten maken."

Romy Oosterling

Stagair Marketing Communicatie

Hurks

"Animation Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Annette Jeuken

Marketing Communicatie specialist

KingWrapz

"Heldere communicatie, flexibel en creatief. Tijdens het proces hebben wij regelmatig updates ontvangen en Animation Agency nam onze feedback goed mee. Leuke partij om mee te werken, zeer aangeraden!"

Kemal Bekci

Owner

Interlingo

"Ze reageren snel, houden zich aan hun afspraken hebben een hele coole animatie voor ons gemaakt."

Joel Singling

Algemeen directeur