Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van Animation Agency vinden? Bekijk hieronder de ervaringen van bedrijven die jou voorgingen!

Animation Agency heeft ons geholpen aan een heel duidelijke, informatieve animatie. Ze hebben ons uitstekend begeleid in het proces om tot een goede animatie te komen.

Adviseur bewonerscommunicatie

Karina Scholten

KAW Architecten

"Ter ondersteuning van ons te lanceren bedrijf hadden wij een explainer-video nodig, enigszins kortdag - Waar veel bureau's de boot afhielden of de wereld vroegen nam Animation Agency ons direct onder de vleugel en hebben ons van A tot Z begeleid."

Co Founder / Managing partner

Steven van Heyningen

HoogWonen

"Professionele en gedreven club! Open voor creativiteit en snel in actie."

Founder & Content Marketeer

Ilona de Baar

That Inner Flame

"Goede interactie om te komen tot een mooi script en een veel bekeken animatie. Top."

Co founder

Roeland Nagel

SESSY

"Geweldige samenwerking die heeft geleid tot een prachtig resultaat. De filmpjes zijn heel goed bruikbaar voor de social media kanalen. We hopen hiermee veel nieuwe studenten te interesseren voor onze opleiding!"

Teamleider Commerciële beroepen

Margret Lingers

Summa College

"Op basis van een compacte briefing hebben ze diverse mooie animaties gemaakt. Ze hebben ook goed meegedacht om het perfect in de website te krijgen, precies zoals we het wilden. Aanrader!"

Founder

Lars der Kinderen

Digitale Bazen

"Ik heb bij Animation Agency aangeklopt voor simpele lijnanimaties voor installatievideo's, in een bestaande stijl en format. Zij hebben voor een redelijke prijs binnen een maand onze filmpjes opgeleverd, precies volgens specificatie. Tussentijdse feedback werd goed opgepakt en de communicatie verliep prettig."

Product Group Manager

Lian Moerenhout

Vogel's products

"Animation Agency is een geweldige partner om in je netwerk te hebben. Ze denken mee met onze wensen en de lijnen zijn kort, waardoor ze een plezier zijn om mee te werken. Een echte aanrader!"

Brand marketeer

Veerle Dachard Van Enschut

Mosaic World

"Animation Agency is super meedenkend met het idealiseren van het eindresultaat. Hierdoor wordt echt het beste resultaat uit de opdracht gehaald"

Grafisch ontwerper

Kim Bust

Merkmanagers

"Animation Agency komt netjes hun afspraken na. Naast dat ze makkelijk en snel bereikbaar zijn werken ze nauwkeurig en word er naar ieder detail meegekeken."

Co founder

Jacco Centen

NEEV Watches

"Samen met Animation Agency een heel mooi project mogen uitwerken. Heel geduldig en er werd naar alle wensen en details geluisterd. Erg blij met het eindresultaat."

Co founder

Marvin Younan

NEEV Watches

"Tijdens het proces vroeg Animation Agency ons veelvuldig om onze feedback en dit heeft als resultaat dat de animatiefilm aan onze wensen voldoet: Onze visie en kernwaarden komen goed tot uiting!"

Managementsecretaresse

Anouk van Limpt

Montessori College

"Geweldig team wat voor jou klaarstaat om een animatie te leveren waar je helemaal tevreden mee bent. Professioneel, snel, betrouwbaar, transparant en ook nog vriendelijk. Ik kan Animation Agency sterk aanbevelen."

Founder

Ferruccio Argento

Dicetale Games

"Met enorme passie voor het vak én animatie als expertise maakt Animation Agency zeer toffe video's! Kundig, betrouwbaar én gemotiveerd. Dat werkt!"

Founder

Dirk Kremers

Box to Box

"Eindelijk een bedrijf dat echt meedenkt met de wensen van de klant. Een fijne werkwijze en blij met de opgeleverde zaken!"

Directeur & online marketing expert

Jordi Sloots

The Creators Hub

"Super behulpzaam en volledig onze wensen vertaald in een animatie. Top!"

Accountmanager

Karin Janssen

Gigant International

"Een prettige en professionele samenwerking! Fijne club met goede en snelle communicatie. Meedenkend en in staat onze feedback snel te verwerken. Dit samen heeft geresulteerd in een mooie animatie zoals wij hem voor ogen hadden."

Architect

Jaimy Matthijsse

KAW Architecten

""Snel en vakkundig! Meedenkend en vakkundig team met snelle (goede) resultaten!"

Marketing & communicatie

Linda Nouwens

The Future Advies

"Ons technisch en moeilijk produkt werd heel goed vertaald naar een simpele maar zeer duidelijk animatie, die alle belangrijke aspecten goed liet uitkomen."

Algemeen manager

Harrie Neefs

Ecoonex

"Snel schakelen, duidelijke communicatie en nakomen van alle gemaakte afspraken."

Data Product Owner

Dirk Beijer

Bunnik Creations

"De dienstverlening is uitstekend! Er wordt goed meegedacht en er wordt altijd gedacht in mogelijkheden."

Owner

Richard de Witte

Vince People

"Ze nemen de tijd voor je denken mee. Ze zijn niet moeilijk voor aanpassingen. Ze zijn makkelijk te bereiken."

Owner

Nizar

NIZ Software Service

"Wij zijn erg blij met onze mooie animatievideo. Het heeft de uitstraling zoals wij deze voor ogen hadden. Ook verliep het contact over de video makkelijk en Animation Agency schakelt snel."

Marketing & Communicatie

"Luisteren goed wat je wil als klant en voegt daar waarde aan toe. Al met al dik tevreden."

Owner

Hans Kraayvanger

HolyOne

“Vakkundige mensen die zich snel in kunnen leven en het dusdanig eigen weten te maken. Samenwerking heeft geresulteerd in een mooie animatie die we met trots kunnen laten zien.”

Accountmanager inkoop/verkoop

Johan Zandee

KRN

“3D video van wereld niveau, hopen dat de website snel klaar is om dit kunstwerk te kunnen tonen aan de rest van de wereld.”

Directeur

Davey Oomen

WatchProtectionClip

"Goede interactie om te komen tot een mooi script en een veel bekeken animatie. Top."

Co-founder

Roeland Nagel

Sessie

"Zoek vooral niet verder dit is het bedrijf die jou verder kan helpen met behalen van de doelen die je wilt behalen! Communicatie en eindresultaat is super."

Business owner

Rense Huijbers

Mendoza Containers

"Ik heb als stagebegeleider Animation Agency mogen bezoeken en ben erg onder de indruk. Ze hebben een duidelijke visie en nemen de tijd en ruimte om stagiaires goed te begeleiden."

Loopbaanbegeleiding en arbeidsoriëntatie

Anne-Miek Driessen

Were Di

"Superfijne partij om mee te werken! Professioneel, flexibel en topkwaliteit."

High Level Business Coach

Renout Polder

The Leadership Community

"Creatief, leveren kwaliteit en zijn snel. Een top team!"

Eigenaar

Camiel Lintsen

Kade05

"Goed werk geleverd door Animation Agency"

Owner

Mees Vermolen

LGX B.V.

"We hebben samen met Animation Agency een hele gave productie op touw gezet. Het was fijn schakelen en een vlot proces. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Co-owner

Koen Colle

Fiks Film

Een erg prettige partner als het gaat om het creëren van gave video content. Voor ons bedrijf Digitale Bazen heeft Animation Agency ons perfect geholpen met een teaser voor onze nieuwe positionering. Niet alleen goed, maar ook nog eens binnen een zeer korte periode. Top! Het is een dan ook met recht een echte bazenvideo geworden waar we enorm trots op zijn.

Eindbaas

Rob van Diessen

Digitale Bazen

"Heldere communicatie, flexibel en creatief. Tijdens het proces hebben wij regelmatig updates ontvangen en Animation Agency nam onze feedback goed mee. Leuke partij om mee te werken, zeer aangeraden!"

Owner

Kemal Bekci

KingWrapz

"Werken regelmatig samen met Animation Agency, zeker een aanrader. Korte communicatie, komen afspraken na en leveren geweldig werk."

Eigenaar

Tomas Nijssen

Webzies

"We were very satisfied with the cooperation with the Animation Agency and definitely recommend the company to others. The product met all our expectations and the service and communication was always very friendly, fast and uncomplicated."

Senior Project Consultant

Nancy Finger

HEAT GmbH

"Ze weten exact wat een klant voor ogen heeft. Animation Agency heeft oog voor detail en voelen goed aan wat de wensen van de klant zijn om deze vervolgens te kunnen overtreffen. Top service!"

Senior Visual Experience Designer

Bart Linders

Pitcher

"De communicatie was perfect. Kwam altijd met ideeën en oplossingen voor onze problemen."

Owner

Furkan Gocurucu

Kingwrapz

"Heldere communicatie, strakke briefings en altijd een geweldig creatief eindresultaat. Animation Agency is onze match voor animaties van top kwaliteit!"

Owner

Danny Siebers

Quarterback

"Schitterend resultaat geleverd!! Vooral de eigen inbreng werd erg gewaardeerd. Wij hebben ons vaste animatiebedrijf gevonden!"

Financieel directeur

Yasin Tipiler

Superlative Apes

"Goed geluisterd naar onze klanten wens en daaruit is een prachtige animatie ontstaan. Wij raden een ieder dit jonge en enthousiaste team aan!"

Algemeen Directeur

Jelle Engels

De Vloeren Dokters

"Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service."

Founder

Gianni Amato

Boston Bay Bulls

"Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct. Animation Agency heeft de presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. Ze wisten het helder en met simpele taal uit te leggen."

Over / Head of Business Development

Nick Hegeman

SyncBee

"Samen met Animation Agency hebben wij een animatie campagne gemaakt voor Hurks. Het eindresultaat is top en de eerste leads zijn al binnen via de online campagne."

Eigeneaar / Online marketeer

Ralph van Essen

Webzies

"Animation Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!"

Marketing Communicatie specialist

Annette Jeuken

Hurks

"Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn enthousiast en gaan meteen voor je aan de slag. Wij gaan hier zeker nog meerdere video’s laten maken."

Stagair Marketing Communicatie

Romy Oosterling

Ecobit

"Toppers! Leuke club creatieven, denken goed mee en leveren snel. Ga zo door!"

Creative director & UX Architect

Richard de Witte

Mediacooks

"Een fijne samenwerking! Het was een oprecht genot om met Animation Agency te werken. Vakmensen met kennis en een aanstekelijk enthousiasme om het beste resultaat te krijgen. Aanrader."

Eigenaar

Ruud

Vanilla

"Ik heb Animation Agency als een zeer kundige animatie partij ervaren. Ze denken met je mee, zijn betrokken, voegen inhoudelijk veel toe en de passie straalt er vanaf. Zeker een aanrader."

Eigenaar, User Researcher & Online Marketeer

Cindy Rooijakkers

Findability

"Duidelijke en pakkende animaties. Animation Agency kan losse visuals goed uitwerken naar een duidelijke en pakkende animatie/video. Top team, denkt graag mee en fijn om mee te communiceren."

Project Manager

Claire Blankwaard

Bonkend

"Animation Agency heeft een samenwerkingspartner van mij met een strakke deadline binnen no time weten te voorzien van een mooie, heldere uitleg animatie!"

Illustrator, Animator, Creatieve duizendpoot en Eigenaar

Stan Peters

Folded Paper

"Animation Agency begrijpt wat wij willen en welke kwaliteit nodig is om onze opdrachtgevers op het hoogste niveau te bedienen."

Eigenaar

Bart Koolen

Explose Marketing & Communicatie

"Ultieme vertaalslag van behoefte naar video. Het on boarding process was spot on. Het eindresultaat was geweldig!"

Co-Founder

Ronald Huijgen

Smardly

"Soepele samenwerking en prachtig eindresultaat! Animation Agency weet zich snel in te leven in het bedrijf en de opdracht. Uitstekend werk en bedankt voor de samenwerking!"

Online Marketeer

Sten de Poppel

KMWE Toolmanagers

"Fijne club om mee samen te werken, hoge kwaliteit producties, snel schakelen en nooit te beroerd om een stap extra te doen! Aanrader!"

Eigenaar

Bram Lansman

Airportdeal BV

"Gedreven/ambitieuze club, snelle communicatie en goede resultaten."

Eigenaar - Business Development

Jordi Hagedoorn

Impact Media Concepts

"Super ervaring. Fris, energiek en creatief, zo zou ik zowel Animation Agency als het resultaat omschrijven!"

Mede-eigenaar

Robert van Lierop

Prima Werk en Mens

"Animation Agency stelt alles in werking om tot het doel te komen die je gezamenlijk maakt en het eindresultaat straalt dit dan ook voor de volle 100% uit."

CEO / Founder / Owner

Gèrald JG Belemans

SPECSTACULR

"Het resultaat was een animatie die voor iedereen te begrijpen is en de spijker op de kop slaat. De samenwerking met Animation Agency was prettig."

Eigenaar / Online Marketeer

Gert Meeuws

Gonect

"Bij Animation Agency werd ik met open armen ontvangen. Ik heb ontzettend veel geleerd en had leuke collega's. Zeker een aanrader als (stage)bedrijf!"

Stagiair

Marion Verrijt

Stage Animation Agency

"Super fijne club om mee samen te werken. Levert op tijd af, sparren graag met je mee en willen ook weten wat je in de markt (gaat) zet(ten). Aanrader!"

Eigenaar / Senior Consultant

Ted Jansen

Embora Groep

"Animation Agency heeft een geweldige promotie video en top animatie gemaakt voor de release van SPECSTACULR"

COO / CFO

Eric Smulders

Specstaculr

"Binnen een korte tijd van een half jaar kijk je mee binnen het gehele bedrijf en leer je kwaliteit te leveren in een gezellig en professioneel team."

Stagair

Marte Megens

Stage Animation Agency

"Veel geleerd bij Animation Agency!! Was een leuke tijd en erg gezellig team."

Stagiair

Dick Sengers

Stage Animation Agency

"Al 2 opdrachten door deze pro’s laten uitvoeren en het zal ook zeker niet de laatste zijn. Leuke mensen, professionele aanpak, top eindproduct."

Eigenaar

Ralf van de Ven

Salvo Time Tracking Solutions

"Leuk team, professionele aanpak en goed resultaat. Thanks guys!"

Eigenaar

Bram Verdonk

No Comply

"Enthousiast team dat met veel passie en expertise werkt!"

Businessclub Manager

Dian Slegers

World Trade Center

"Animation Agency weet de kwaliteit van iedere schakel in het proces goed te benutten op een vlotte manier, een fijne samenwerking tussen onze bedrijven wat mij betreft!"

Eigenaar

Luuk Looijen

Anglure

"Het is altijd fijn als bedrijven met je meedenken, maar Animation Agency nam nét dat stapje extra. De tekeningen die ik aanleverde voor de animatie werden geweldig geanimeerd, en kwamen echt tot leven."

Copywriter

Coen van der Horst

De heren combineren

"Dik tevreden! Er wordt goed met je meegedacht. De communicatie verloopt duidelijk en snel."

Eigenaar

Sander Haest

Creative Guns

"Super content over de samenwerking met Animation Agency. De communicatie en de persoonlijke aanpak zijn top en precies wat ik, en mijn klanten, enorm waarderen! Belachelijk goed!"

Ontwerper

Dennis van Hest

Designerdennis

"Frisse club met mooie animaties! Na een korte sparring-sessie werd er gelijk snel geschakeld en binnen no-time ontvingen we een passend concept!"

Eigenaar

Reinier Vogels

Re-Aves BV

"Het is een moderne studio vol met jonge creatievelingen! Gespecialiseerd in high-end animaties voor een brede doelgroep! Erg tevreden over hun producten en communicatie."

Illustrator

Sjors Vervoort

Sjors Vervoort Illustratie

"Ik heb een half jaar stage gelopen bij Animation Agency en ik had geen betere keuze kunnen maken."

Stagiair motion designer

Annebel Klein Overmeen

Stage Animation Agency

"Ze reageren snel, houden zich aan hun afspraken hebben een hele coole animatie voor ons gemaakt."

Algemeen directeur

Joel Singling

Interlingo

"I loved working with Animation Agency. They provided excellent animations, understood our brand from the start, and were also a joy to work with."

B2B Marketing Director

Dana Connor

TransIP

"Ze hebben aan weinig woorden genoeg om precies dát te maken wat wij in gedachte hebben. Kortom een professionele en enthousiaste partner!"

Business unit manager

Martijn van Deursen

Unibouw

"Prettig samenwerken in een relaxte sfeer. Planning en doorlooptijd zullen je verbazen!"

Eigenaar

Bjorn Vijfvinkel

Inkoppers

"De communicatie en flexibiliteit wat ontzettend fijn waardoor ons onhaalbare project met hele strakke deadlines wel haalbaar werd."

Senior Projectmanager Strategie- en communicatie activatie

Carolien Jaarsma

Frisseblikken

"Ze wisten onze ideeën perfect te vertalen naar bewegend beeld!"

Grafisch ontwerpster

Mirthe Cuenen

Studio Mes

"Ze werken met veel passie en denken om maatwerk te leveren wat past binnen de visie van jouw organisatie."

Managing Director

Mustafa Asfar

Foneday